Over ons

Logo Shambu

Tijdens een vakantie op de Sri lanka zagen wij schildpadden in zee plastic eten. Horende dat dit de dood van deze prachtige dieren (en vele andere dieren) zou betekenen. En niet veel later zagen we ook daadwerkelijk een schildpad levenloos aanspoelen op het strand. Samen met een aantal locals hebben we het mooie dier een laatste rustplaats geboden door hem op het strand te begraven. Na deze gebeurtenis van dicht bij gezien en meegemaakt te hebben ging bij ons de knop om. Wij vonden dat dit niet langer door kon gaan en beseften ons dat als je een verschil wil maken, je zelf de eerste stap moet zetten. We wilden ons focussen op het reduceren van ons (plastic) afval en zo is de webshop van Shambu ontstaan. Shambu biedt producten aan voor mensen die deel willen uitmaken van de oplossing.

De jaarlijks geproduceerde hoeveelheid huishoudelijk afval per inwoner ligt rond de 500 kilo. Wij bieden je de mogelijkheid om je afval te reduceren door producten op de markt te brengen die herbruikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze wasbare wattenschijfjes. Daarnaast brengen wij ook producten op de markt waarbij de verpakkingen vervangen zijn door duurzame en milieuvriendelijke alternatieven, zoals onze Shampoo bars.

Shambu wil helpen de wereld een stukje schoner en dus mooier en beter te maken. Onze visie is het aanbieden van duurzame en milieuvriendelijke producten die zo min mogelijk vervuiling met zich meebrengen. Als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we met elkaar het verschil maken. Doe jij ook mee?

‘’Shambu, wash the world and make it a better place!’’

1 reacties

Hi Shambu,

Ik heb jullie verhaal gelezen. Heel mooi en heel herkenbaar.

Zo hebben wij ook een missie en dat is eerlijke natuurlijke body care producten maken die fantastisch werken, plastic afval verminderen, geen water en geen giftige stoffen bevatten en heel duurzaam zijn.

Onze Happinesz koraalrif veilig non-nano zonnebrandcrèmes zijn SPF 30 getest en komen in 3 verschillende kleuren. Ze smeren als een tierelier en laten geen witte gloed achter.

Wij hebben een complete lijn van biologische gezichtsolies, deodorants, tanning oil, after sun oil handcrèmes en body lotion bars.

Wij zijn een oerhollands familiebedrijf dat alles zelf ontwikkeld en produceert en dat doen wij ook nog eens op zonne-energie.

Willen jullie onze producten verkopen! Ik kom graag langs of bel voor meer uitleg.

Happy groet,
Heleen, trotse eigenaar van Happinesz.com
0642256425

Happinesz oktober 03, 2022

Reactie plaatsen