Hoe gebruik je een Shampoo Bar

Wat is een Shampoo Bar?

Eigenlijk is het heel simpel: de shampoo bar is een stukje ‘zeep’ waarmee je over je haar gaat en wat op die manier ervoor zorgt dat het gaat schuimen. De ingrediënten zijn natuurlijk en beschadigen je hoofdhuid niet. Dit komt omdat er geen gebruik gemaakt wordt van agressieve ingrediënten. Verder is het eigenlijk hetzelfde als een vloeibare shampoo, het zorgt ervoor dat je haar schoon wordt en dat het volume en glans krijgt zonder dat het je haar uitdroogt.

Zo gebruik je een Shampoo Bar!

Stap onder de douche, schuim de shampoo bar op tussen je natte handen of gebruik ’m direct op je haar. Was nu je haar zoals je dat gewend bent: masseer het schuim door je lokken en spoel goed uit. Gebruik eventueel een conditioner.

Hoe bewaar je een Shampoo Bar?

Bewaar je shampoo bar na gebruik op een droge plek, dus niet in de douche zelf. Het beste is om de bar te bewaren in een afsluitbaar zeepbakje om te voorkomen dat het product verloren gaat.

Je kunt je (droge!) shampoo bar goed bewaren in onze passende, ronde blikjes. Ook handig voor onderweg!

De voordelen van de shampoo bar:
- Ze zijn zuiverder dan vloeibare shampoo en maken conditioners daardoor vaak overbodig.
- Shampoo bars zijn door hun zuivere karakter minder belastend voor je  hormoonhuishouding.
- Het zijn echte volume boosters.
- Ze zijn duurzamer en milieuvriendelijk: ze worden plastic vrij verpakt, je doet er    veel langer mee en veel merken produceren in Nederland.

- Je bent goedkoper: één bar gaat tot 80 wasbeurten mee.

- Ze zijn reisvriendelijk: omdat ze niet vloeibaar zijn, kunnen ze niet lekken en kun je ze ook probleemloos in je handbagage meenemen.

Reactie plaatsen